Go to Top

Sommerhus Type C

Hustype C, 79,60 m2 med et indvendigt boligareal på 64,60 m2 er sommerhuset til den større familie. Sommerhuset er udstyret med 3 store soveværelser, rummeligt badeværelse og et køkken/alrum der giver mulighed for at være sammen, være tæt på naturen, og nyde de gode stunder på terrassen. Huset er udstyret med den moderne families krav til opvaskemaskine, vaskemaskine, ovn, keramisk kogeplade, bestik/service til 12 personer fiberbredbåndsforbindelse og møbler i høj kvalitet i dansk design og produktion. Huset er naturligvis udstyret med TV og radio. På terrassen er der udendørsmøbler og parasol.

Huset er beklædt med cedertræ der patinerer smukt med tiden.

Prisen er kr. 1.695.000 incl. moms, grund, tilslutningsafgifter og inventarpakke i dansk design.

I køber således et fuldt møbleret sommerhus, velvalgt placeret i naturen og uden vedligeholdelsesforpligtelser.

Til et lækkert sommerhus hører passende møbler, funktionelt køkken og hyggeligt badeværelse. Vi har valgt en møbelpakke som passer til huset, i dansk, klassisk design, derfor har Wegner, Vola og Philip Starck en berettigelse her. Alle fortjener en god seng at sove i og en god stol at sidde i. Der er naturligvis bestik, service og udstyr til 12 personer samt TV og radio. Se også illustration af badeværelse og køkken.

Huset klargøres til brug fra den første dag således at det eneste I skal tænke på er en god, afslappende og uforpligtende ferie i eget sommerhus hos Saltum Strand Resort. God ferie!

Materialebeskrivelse og inventar

Køkken – klik og se billeder af køkkenet

Køkkenet i Hustype C er placeret strategisk i forhold til funktionalitet og er tilpasset husets beboere. Lysindfaldet kommer fra syd-sydvest og oplyser rummet og alle dets detaljer. I kan således nyde omgivelserne og livet omkring sommerhuset. Køkkenet er lyst og funktionelt med plads til inventaret, opvaskemaskinen, kogepladen, emhætten, ovnen og køle/fryseskabet.

Medfølgende inventar køkken og bad

Se  billeder og specifikationerne for
Opvaskemaskine
Kogepladen
Emhætte
Ovn
Køle/fryseskab
Varmepumpe

Møbler og indretning
Lamelgardiner i alle store glaspartier samt glas skydedør.

Inventarliste

Badeværelse – klik og se billeder af badeværelset

Badeværelset i Hustype C er funktionelt med plads til det hele. Her er naturligvis installeret en vaskemaskine.
Vaskemaskine

Huset – se tegningerne af huset
Tegninger
Materialer
Facader