Go to Top

Salg af Sommerhusgrunde

Salg af sommerhusgrunde

Udlejning af sommerhus

Der er stor efterspørgsel på sommerhuse til udlejning i Danmark.
Der vil altid være omkostninger forbundet med at etablere eller købe et sommerhus. Huset skal betales, ofte med optagelse af lån i realkredit eller bank. Det er fra 2020 muligt at finansiere helt op til 75 % af et sommerhuskøb med realkredit og resten via frie midler eller via et banklån.
Herudover vil der være omkostninger til drift af sommerhuset. Der skal bruges strøm og vand, der er udgifter til husejerforening, skatter og vedligeholdelse. Ved at udleje sit sommerhus kan man opnå en stor fordel, men ved at udleje sit sommerhus gennem et bureau kan man opnå en endnu større fordel. I 2020 er bundfradraget kr. 41.800.

Historien

Den unikke placering af Saltum Strand Camping med tilkørsel fra Saltum Strandvej har de seneste 50 år været adgangen til oplevelser, frihed og fritid med familien. Campingpladsens eksistens kan føres tilbage til begyndelsen af 1960’erne, hvor bondemanden åbnede sin mark til datidens teltcampister med hang til strandliv og gode sommeroplevelser med familien. På dette tidspunkt blev der bygget sommerhuse i stort tempo. Konjunkturerne var gunstige og byggelysten var stor. Indførelse af kystnærhedszonen satte imidlertid en stopper for sommerhusbyggeriet. Det medførte en mulighed for camping-pladserne, som for manges vedkommende lå i disse beskyttede zoner. Hvis familien havde en campingvogn var det muligt at holde ferie i kystnære områder. Campingvognen eksisterer stadig og det gør sommerhuset ligeså. Det attraktive ved at holde ferie ved de danske strande og kyster er stadig en tiltalende og efterspurgt ferieform. Saltum Strand Camping udviklede sig fra at være en lille landejendom med mulighed for at campere i landmandens baghave og tilstødende arealer, til at blive en af Danmarks førende, med det nyeste i datidens teknologi og servicebygninger. For at tilfredsstille behovet for mere plads til telt-/camping- og hytte-ferie-campister, opkøbte campingpladsens ejere flere og flere af de tilstødende sommerhusgrunde og anlagde disse til campingformål. Denne måde at udvide og udvikle campingpladsen på er enestående, idet disse grunde stadig har zonestatus som sommerhusgrunde. Langt den største del af campingpladserne i Danmark er udlagt på landbrugsjord i landzone. Saltum Strand Camping består i dag af matrikler som har zonestatus som sommerhusområde.

Områdets aktiviteter – Fårup Sommerland, Fårup Skovhus, Saltum, Stranden, Sti 100,
Gateway Blokhus, Blokhus, Hirtshals, Norge…

Saltum Strand Camping er omkranset af en pallette af oplevelser og muligheder for aktiviteter. Nordjyllands største attraktion, Fårup Sommerland ligger i baghaven, stranden, skoven, Sti100 og stisystemet, Gateway Blokhus og Blokhus by er nogle af attraktionerne i umiddelbar nærhed.
Attraktionerne giver forskellige muligheder for aktiviteter og skaber sammen en variation, som i sig selv er en attraktion. Herudover henviser vi i vore markedsføringsmaterialer til oplevelsessteder som Nordsøakvariet, Skagen, Rubjerg Knude Fyr, Børglum Kloster, Ingstrup Mejeri, Anne Just’s
Have, Aalborg Zoo, slotte og herregårde og mange andre spændende attraktioner og seværdigheder i nærområdet.

Jette & Michael

Jette Holt og Michael Overgaard er indehavere af Saltum Strand Camping.
Vi købte campingpladsen i 2005 i dette skønne område der hedder Fårup. Stranden, Vesterhavet, skoven, Sti100, Blokhus, sommerhusene og de små lokale erhvervsvirksomheder i området skaber den særlige stemning der er i dette ferieområde. Om foråret begynder livet at vågne efter vinterens strabadser. Sommerhusgæsterne vender tilbage til deres sommerhuse for nu skal der males og klargøres til en ny sæson. Højtiderne er ferieområdets begyndende liv med tyske, norske, svenske og danske gæster, der ønsker et lille afbræk fra hverdagen.
I sommerperioden flytter gæsterne ind i længere perioder og områdets feriepuls stiger med antallet af gæster fra hele verden. Lange perioder med sol, sommer og behagelige temperaturer lokker gæsterne til stranden for at bade, og om aftenen dufter det af grill og familiehygge. Det er også om sommeren vi har de smukkeste og mest romantiske solnedgange – det er en stor attraktion.
I begyndelsen af efteråret nyder vi igen stilheden efter en travl sæson. Det er tid til at samle brombær, hyldebær, havtorn og meget mere, og når temperaturen falder og bladene ikke længere er på træerne er der igen stille – helt ind til foråret….
Fårup Sommerland er den største turistattraktion i området, men også andre bidrager i høj grad til områdets charme og høje aktivitetsniveau.
Vi tror på at man skal holde ferie som man har lyst til – uanset om det er Fårup Sommerland der trækker, eller om I er mere til stranden og Vesterhavet, løbe- og mountainbikeruterne, hesteridning i plantagen, minigolf, swimmingpool, hoppepude, tennis, basketball, beachvolley, Sjov for Børn,
friskbagte rundstykker og aviser fra butikken eller nogle af de sjove tiltag som vi tilbyder.
Er du og familien ikke inkarnerede sportsfreaks, er der selvfølgelig også plads til Jer. Vi tilbyder også aktiviteter med lav puls, og du finder nemt et roligt sted, hvor du kan nyde en god bog, lægge din yogamåtte eller slå en solseng op og tage en lur med næsen i sky. Når du bor hos os, går du i seng med et smil på læben – og vågner med fornyet energi og velvære til en ny dag med spændende aktiviteter. Vi tror på det gode værstsskab, højt serviceniveau, venlig betjening og hjælpsomhed, gode faciliteter og mulighed for aktivitet – det kan også være på en liggestol med en god bog som du har lånt i receptionen.
Vi glæder os til at byde Jer velkommen i vores reception.
Michael & Jette